Informatii de livrare:

Delivery Information

:LIVRAREA PRODUSELOR SE FACE DOAR PRIN FAN CURIER.

PS:-EXCEPTIE-doar pt localitatile fara sediu fan curier se vor trimite cu posta-romana.

INFORMATII DESPRE LIVRARE

-(un produs poate  fi schimbat daca a-ticerut un  nr necorespunzator sau orice alte motive prin rambursarea banilor in contul dvs sau op/rMBURS.

Taxele de transport tur-retur sunt suportate de catre cumparator).

Aveti dreptul a in termen de 10zile sa cereti inlocuire/scxhimbare produs sau ramburs contravaloare produs(acesta trebuie returnat intact)

Livrarea se poate face prin:

1-posta romana -15lei,

2- fan curier in tara -15,47ron-1zi in tara pt localitati cu sediu fan curier si 13,09 in Bucuresti.

-Un produs se poate schimba cu o alta masura sau se poate cere contravaloarea banilor inapoi  in caz ca produsul nu corespunde descrierii sau este defect.

-taxele de tur-retur sunt suportate de catre  cumparator(produsul trebuie sa fie returnat asa cum a fost intial cu ambalaje;e si etichetele intacte.

Multumim de intelegere

Program 9-18 lu-vi :ECHIPA CRINA-LENJERIE

Telefon:  0773/996166

email:-pt comenzi /sesizari si informatii legate de plasarea unei comenzi

folsiti adresa de email: crinaflorentina@yahoo.com

-puteti accesa linkul alaturat .http://www.dataprotection.ro

AGENTIA NATIONALA PROTECTIA CONSUMATORULUI, poate fi accesata prin urmatorul link

www.anpc.gov.ro/  , http://www.anpc.gov.ro/

ANPC: 021/9551

Voiam să te anunțăm că suntem pregătiți pentru Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.
Credem că o relație bună poate funcționa atunci când nu există secrete. De aceea, vrem să te asigurăm că respectăm confidențialitatea datelor tale și suntem transparenți privind modul nostru de prelucrare a lor.
    -Îți trimitem aceasta instiintare scrisa sau prin  email ca  să te informăm că ne-am actualizat politica de confidențialitate .
 În cazul în care dorești să modificăm sau să ștergem aceste date din baza noastră, trebuie doar să ne contactezi. 
 În cazul în care dorești să nu mai primești newsletter de la noi,ne poti anunta acest lucru prin intermediul emailului sau telefonic.
 
Versiunea actualizată a paginii noastre de Termeni și Condiții o putetiți citi mai jos.
 
 ***PROTECTIA DATELEOR CU CARACTER PERSONAL***
Intrarea in vigoare a Regulamentului General UE privind Protectia Datelor (GDPR), pe data de 25 mai 2018, este un motiv in plus sa iti reamintim ceea ce pentru noi a insemnat litera de lege si pana acum: datele tale, precum si comunicarile catre tine, sunt confidentiale si nu sunt divulgate.
Clientul care da o comanda pe site este de acord cu politica de confidentialitate.

Sc Crina Office srl" Certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. http://www.dataprotection.ro
 
 
Info client/cumparator,
Prin completarea datelor in formularul de Comanda cont  sau comanda telefonica       Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a firmei Sc Crina office srl si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate doar in scopul  facturarii si livrarii produselor catre client.
   Se va cere  adresa de livrare ,nume-prenume , optional email unde trimitem factura in format online/digital si/sau fizic colet).
    Atunci cand un Utilizator da o comanda pe  site-ul nostru, va primi comunicari comerciale din partea firmei.
   In cazul in care nu doreste acest lucru o poate transmite in scris pe mail,sms sau watsup si va fi sters nr sau din baza de contacte/date.
     Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,
 sc Crina Office srl  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate,in scopul livrarii si facturarii.
 
    Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate catre firma SC CRINA OFFICE SRL la adresa Cetatea Histria nr 1 bl M13 ,scara A,etaj 6 ap28 sect 6,CP062075 -Bucuresti, sau pe emailul firmei / email: crinaflorentina@yahoo.com  , va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, odata  pe an ,precizand daca vreti sa fie sterse din baza de date a firmei.  (pe care o tinem doar pt eventuale viitoare comenzi)
    Multumim de sprijin intelegere!
Cu drag,
Echipa Crinalenjerie&Sc Crina Office srl
 
        Director vanzari CRINA CONSTANTINESCU
                tel: 0773/99.61.66.