Termeni si conditii:

 

TERMENI SI CONDITII:

-PENTRU APARITIA ORICAREI PROBLEME  LEGATE DE UN PRODUS CUMPARAT DE LA NOI VA RUGAM SA NE CONTACTATI TELEFONIC 0773996166 SAU PE MAIL:crinaflorentina@yahoo.com  

-se poate cere inlocuire produs sau returnare  contravaloare produs (produsele trebuie sa fie la fel ca la primire ambalaje ,etichete,cutie,punga-rodus) ;-taxele de transport pe tur-retur revin cumparatorului.

Multumim de intelegere.-e-mail-comenzi:crinaflorentina@yahoo.com

ECHIPA CRINA-LENJERIE,

site-ul apartine societatii:SC CRINA OFFICE SRL

CUI 36576641, J40/12774/16 BUCURESTI SECT6

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Intrarea in vigoare a Regulamentului General UE privind Protectia Datelor (GDPR), pe data de 25 mai 2018, este un motiv in plus sa iti reamintim ceea ce pentru noi a insemnat litera de lege si pana acum: datele tale, precum si comunicarile catre tine prin email,site,telefonic sau sms, sunt confidentiale .

Clientul care intra pe site sau face o comanda telefonica este de acord politica de confidentialitate a site-ului crinalenjerie.ro

prin bifarea casutei sunt de acord cu termenii si conditiile;Am citit și sunt de acord cu Termeni si conditii/.

Clientul/cumparatorul este de acord cu livrarea comenzii si cu prelucrarea datelor personale in scopul facturarii/livrarii sau anuntarii prin email sau telefonic/sms*wats-up cind sosesc produsele rezervate prin pre-comenzi.

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, email, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, , date de geolocalizare/date de trafic.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe site-ul nostru, va primi comunicari comerciale din partea firmei In cazul in care nu doreste acest lucru o poate transmite in scris pe mail,sms sau watsup si va fi sters nr sau din baza de contacte/date.

 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, sc crina office srl/reaspectiv site-ul crinalenjerie.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate /facturare /livrare datele personale furnizate de Utilizatori.

 

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe crinalenjerie.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

 

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a crinalejerie.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre site, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

 

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale.

 Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul SC CRINA OFFICE SRL

 

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

 

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre site si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

 

Crinalenjerie.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre  parole personale etc.

In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tineca  raspunzator pe crinalenjerie.ro pentru niciun fel de prejudiciu. 

 

Atentie: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre crinalenjerie.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

 

Returnarea produselor

In conformitate cu legislatia in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motivin termen de 14 zile de la primirea produsului.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original,intact,fara deteriori ale ambalajelor/produselor, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului tur/retur, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea 

Conditiile acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte). Produsele de lenjerie intima nu se pot schimba din motive de igiena

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.

Datorita naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

SC CRINA OFFICE  SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului .

Se va vira in cont contravaloarea produsului fara taxe transport .Pentru retur  va rugam sa ne notificati prin email la adresa crinaflorentina@yahoo.com

Multumim de intelegere!

 

 

Agentia Nationala pt protectia consumatorului

ANPCTEL: 021/9551

http://www.anpc.gov.ro/