Politica de confidentialitate

.

****PROTECTIA DATELEOR CU CARACTER PERSONAL***

 Intrarea in vigoare a Regulamentului General UE privind Protectia Datelor (GDPR), pe data de 25 mai 2018, este un motiv in plus sa iti reamintim ceea ce pentru noi a insemnat litera de lege si pana acum: datele tale, precum si comunicarile catre tine, sunt confidentiale si nu sunt divulgate.

Clientul care da o comanda pe site este de acord cu politica de confidentialitate.
 

Sc Crina Office srl" Certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. http://www.dataprotection.ro

Info client,/PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin completarea datelor in formularul de Comanda cont  sau comanda telefonica Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a firmei Sc Crina office si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate doar in scopul  facturarii si livrarii produselor catre client.

Se va cere doar adresa de livrare ,nume-prenume , optional email unde trimitem factura in format online/digital si/sau fizic colet).

Atunci cand un Utilizator da o comanda pe  site-ul nostru, va primi comunicari comerciale din partea firmei In cazul in care nu doreste acest lucru o poate transmite in scris pe mail,sms sau watsup si va fi sters nr sau din baza de contacte/date.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,sc Crina Office srl  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate,in scopul livrarii si facturarii.

Pe baza unei cereri scrisedatate, semnate si expediate catre firma SC CRINA OFFICE SRL la adresa Cetatea Histria nr 1 bl M13 ,scara A,etaj 6 ap28 sect 6,CP062075 -Bucuresti, sau pe emailul firmei / email: crinaflorentina@yahoo.com  , va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, odata  pe an ,precizand daca vreti sa fie sterse din baza de date a firmei.(pe care o tinem doar pt eventuale viitoare comenzi)

Multumim de intelegere!

 

Cu respect echipa CRINA OFFICE srl , tel 0773996166-Crina , crinaflorentina@yahoo.com